Gå til hovedindhold
Sport

Skive fik et heldigt point

08-12-2019 KL. 20:39
Empty

Der kom et sent og heldigt point i kassen for Casper Dohn og Skive søndag aften. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Når man mister et point med to sekunder tilbage, er det naturligt at stå tilbage med en ikke ubetydelig frustration.

Men når Skive fH får analyseret søndagens kamp mod Skovbakken igennem, vil de være ganske tilfredse med, at det lykkedes at få 29-29 hjemme mod oprykkerne.

Gæsterne viste sig nemlig som et flot bekendtskab. Et herligt kollektiv, som spillede frisk og lige ud af posen, for hinanden og med hinanden. Skovbakken var foran fra det tredje til det 59. minut, de var foran med fem mål undervejs, og skæbnen så ud til at være ond ved dem, da Malte Justesen bragte Skive på 29-28 med et minut tilbage.

Sidste minut var omvendt ondt ved Skive. Dels på grund af en tvivlsom dommerkendelse, som gav Skovbakken bolden, dels fordi Nickolei Jensen fik en stregspiller ned over sit ene knæ og måtte løftes fra banen - og dels fordi udligningen kom så tæt på slutfløjtet, at det ikke talte med, da Thomas Damgaard fik bolden i mål i den anden ende tre sekunder senere.

Tiden var udløbet.

Begge hold kunne være skuffede. Men kun det ene med sig selv. Det var Skovbakken, for SfH’erne vat alt for længe om at finde ind til et spil, der var point værd.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland