Erhverv

Skive Folkeblads nye salgsdirektør: »Vi skal fastholde det lokale afsæt«

Når nytårsklokkerne ringer, tiltræder 48-årige Ole Schmidt som ny salgsdirektør i Mediehuset Skive Folkeblad.

Blandt mange ansøgere er han valgt til at være manden, der skal videreføre, forny og forstærke hele det salgs-og rådgivningsarbejde, der er en vigtig del af et lokalt dagblad.

Og Ole Schmidt kender avisbranchens salgsarbejde, og han lægger vægt på værdien af at godt købmandskab, hvor »begge parter oplever en god handel«. Han kommer fra et job som salgschef i Jysk-Fynske Medier, og tidligere var han i en årrække salgschef for Mediehusene i Lemvig, Struer og Holstebro.

- At blive en del af det lokale liv er vigtigt for mig, og Skive Folkeblad udvikler sig på mange områder, siger Ole Schmidt og tilføjer om det kommende arbejde:

- Der er et godt hold i salgsafdelingen, og det er en god avis. Vi skal fastholde det lokale afsæt. Vi lever i lokalområdet og med lokalbefolkningen. Samtidig kan vi nu bruge hele styrken fra koncernen Mediehusene Midtjylland, som Skive Folkeblad 1. oktober blev en del af. Dermed kommer der nye muligheder i salgs-og rådgivningsarbejdet. Der bliver flere muligheder »i tasken«, når mediekonsulenterne er hos kunderne, og det bliver til gavn for alle, siger Ole Schmidt.

Han er oprindelig fra Lemvig, men bor nu i Bremdal, hvorfra han kan se over fjorden til Vinderup-området, som Skive Folkeblad også dækker - både med den daglige avis, og siden starten af 2020 også med ugeavisen Vinderup Nyt.

Ole Schmidt ser det som naturligt på sigt at flytte til Skive, men allerede inden jobstarten har han sammen med sin kone udforsket Skive og Skive-egnen, og de kan lide, hvad de ser.

Og i forhold til Skive Folkeblad og lokal gennemslagskraft for annoncører ser Ole Schmidt positive muligheder for, at endnu flere vil »lege med« i forhold til det brede salgs-og rådgivningsarbejde, der vil blive tilbudt.

- Jeg glæder mig til at sætte nye initiativer i gang sammen med »holdet«, siger Ole Schmidt.

Som chef for Skive Folkeblads salgsafdeling afløser han Peter Ellebæk, der nu arbejder for Kulturcenter Limfjord. Og både den tidligere og nuværende salgschef har håndbold-interesse som en vigtig fritidspassion. Ole Schmidt har selv spillet håndbold. I dag er det sønnen Simon, der følges på banen. Så ingen tvivl om, at Ole Schmidt vil følge Skive fH’s bestræbelser på at komme i landets bedste håndboldrække.

Før arbejdslivet i medieverdenen var Ole Schmidt i øvrigt selv i butiksverdenen. Han var førstemand hos det daværende Intersport i Struer.

Ole Dall

od@skivefolkeblad.dk

Arkivfoto: Steen Don