Gå til hovedindhold
Lokalt

Skive Handels populære top-sællert: Gavekort for millioner ryger over disken

10-02-2019 KL. 07:49
Empty

Gavekort er meget populære i Skive. Gennem Skive Handel udbydes aktuelt to typer - tank-selv-gavekortet og det klassiske med fast beløb påført. På billedet ses også en juleversion af tank-selv-ga

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det er skønt både at give og få gaver. Og rigtig mange af os er glade for at give et gavekort til en butik i Skive.

Det konstaterer Skive Handel, der gennem det seneste år har oplevet en stor stigning i salget af gavekort.

Sidste år blev der solgt 6000 gavekort, og rundt omkring i byens butikker gav det en omsætning på godt tre millioner kroner.

Det fortæller formanden for Skive Handel, Henrik Lindbjerg.

Han har set nærmere på indbyggertal, salg og udvikling og mener at have regnet sig frem til, at Skive nu ligger lunt i toppen af danske byer, som sælger gavekort. Henrik Lindbjerg siger:

- Skive er en af de byer, der på landsplan rykker rigtig meget på salget af gavekort. Sat i forhold til antallet af indbyggere, så er Skive blandt de byer, der sælger allerflest gavekort.

I 2018 blev tank-selv-gavekortet et tilbud i lokale butikker. For et år siden kunne netop dette kort kun erhverves på ganske få salgssteder.

Siden har kunder i byens butikker for alvor taget kortet til sig, og antallet af udbydere er steget væsentligt, konstaterer Henrik Lindbjerg og siger:

- Efter vi i 2018 lancerede tank-selv-gavekortet, er vi gået fra tre til 70 salgssteder. Tank-selv-gavekortet er altså kommet ud i rigtig mange butikker.

Henrik Lindbjerg mener således, at mange borgere benytter sig af muligheden for at have et par gavekort liggende:

- Så tanker de selv op, når de kommer i en situation, hvor de skal give en gave, fortæller Henrik Lindbjerg om proceduren.

Tank-selv-gavekortet blev i juletiden udbudt i en særlig juleversion, hvor både kort og omslag, som kortet købes i, havde fået et farverigt strejf af julehumør. Men teknisk er der tale om samme funktion.

Handelschefen slår nu et slag for, at Skive Handel og medlemsbutikker og -firmaer skal gøre ekstra opmærksom på gavekort som muligt køb:

- Vores gavekort skal markedsføres endnu bedre, for her har vi virkelig et produkt, der fungerer godt, og som folk er meget glade for og har taget til sig. Vi skal have flere butikker og firmaer med lokalt, siger Henrik Lindbjerg.

Alene i løbet af december 2018 steget salget af gavekort med syv procent.

Udover tank-selv-gavekortet udbydes også gavekortet med et fast beløb. Ifølge Henrik Lindbjerg er det kun muligt at erhverve den type gavekort hos ganske få udbydere:

- Men de klassiske gavekort sælges der også rigtig mange af. Det er virkelig blevet populært at give gavekort, erfarer Henrik Lindbjerg.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland