Gå til hovedindhold
Sport

Skive henter målmand i superligaklub

30-05-2018 KL. 11:48
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

 

Skive IK har fundet nyt, ungt og spændende navn hos AC Horsens, hvor klubben har hentet 20-årige Marcus Bobjerg på målmandsposten.

Bobjerg har været tredjevalg i superligaklubben, men i turneringsafslutningen endte han faktisk med at blive manden mellem stængerne, grundet skader på Jesse Joronen og Frederik Nørgaard, men allerede i april meldte han og klubben ud, at samarbejdet kom til vejs ende - og det er så, hvad der sker nu.

AC Horsens’ målmandstræner Peder Hansen mener også, at spilletid bør vægte højt for Marcus Bobjerg.

- Jeg har kun godt at sige om Bobjerg, der har gjort det fremragende, men det eneste rigtige for ham vil være at få spilletid, for det vil være bedst for hans udvikling. Han er en god fyr, der altid træner godt og har et stort potentiale, og jeg har da en drøm om, at han en dag kommer tilbage til os. Han får de bedste referencer med på vejen, lyder det fra Peder Hansen.

Bobjerg har en fortid i AC Horsens’ samarbejdsklubber Hatting-Torsted og FC Horsens, og han blev en del af Talentskolen, inden han skiftede til AC Horsens.

- Marcus er trods sin unge alder en spiller, som besidder en rutine med en del superligakampe på CV’et. Vi har fulgt ham, og vi ser ham bestemt som en rigtig lovende keeper. Han har de kvaliteter, der gør, at vi kan få skabt noget kontinuitet på vores målmandspost. Noget, som vi nok har manglet lidt i den forgangne sæson. Det, synes jeg, vi får med Marcus i og med, at vi også har tegnet for et år, fortæller sportschef i Skive IK, Rasmus Brandhof.

- Vi synes det er en rigtig god signing for os, fordi vi tiltrækker en af de nok bedste unge målmænd, der er lige på nuværende tidspunkt, så det kommer til at betyde, at vi i hvert fald er godt besat på den post det næste år. Og med vores egen unge Anders Nørgaard, så synes vi, at vi har et rigtig stærkt målmandsteam til den kommende sæson.

- Det er den hylde, vi ønsker at hente spillere fra, fordi vi netop har en ambition om at skulle op. Det er en del af den strategi, der er lagt for, at vi igen kan rykke op, siger Brandhof

Marcus Bobjerg har otte superligakampe bag sig og derudover en række trænings- og pokalkampe for AC Horsens.

Bobjerg vil som nævnt blive presset af SIK ’s egen Anders Nørgaard, en helt ung fyr på blot 18 år, der har stået fine kampe for JS-holdet, og som også tidligere har trænet med i A-truppen.

Anders Nørgaard har siden drengeårene været i SIK, men havde dog en juniorsæson i FK Viborg.

 

 

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland