Sport

Skive holder kursen: Klar sejr i Maribo

Med cifrene 36-31 hos Team Sydhavsøerne tog Skive fH’s håndboldherrer lørdag endnu et skridt mod den direkte oprykning til Ligaen.

Men mens cifrene indikerede en klar sejr, så blev den faktuelt først trukket i land på fire storartede minutter i slutningen af kampen. Her gik skibonitterne fra 29-27 og til en føring på 33-27 og kom ud af den lille krise, de havde bragt sig selv i med en periode med for meget sløseri i angrebet.

Skive var foran med to ved pausen og øgede hurtigt til plus fem. Men Sydhavsøerne bed fra sig og udnyttede alle de fejl, der kom fra gæsterne. Og dem var der en del af undervejs, så det blev lidt mere spændende end godt var.

Dog forekom der at være et ekstra gear hos gæsterne. Både på koncentration og i fysik. Det viste især stregspiller Andreas Søgaard med 10 mål, men også Jeppe Gade og fødselar Magnus Møland bød fint ind på en dag, hvor Nickolei Jensen igen styrede fornemt.

Jensen trak også et rødt kort i slutningen af første halvleg, da Daniel Astrup blev dømt for at ramme skibonitten med en albue. Et rødt kort, som på afstand i bedste fald så svagt lyserødt ud.

Med sejren holder Skive trykket på Nordsjælland, som senere i dag spiller i Grindsted.

Nickoli Jensen trak et rødt kort i denne situation, og Skive trak sejren med hjem fra Maribo. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix