Gå til hovedindhold
Sport

Skive IK skal på shopping i vinterpausen

13-11-2018 KL. 14:07
Empty

Foto :Carsten Bundgaard/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Med en placering alene på 2. divisions andenplads ved vinterpausen er Skive IK i den grad med i oprykningsræset om de to billetter til 1. division. Men skibonitterne skal en tur på transfermarkedet over vinteren for at forstærke sig, fastslår SIK’s sportschef.

- Ja, det skal vi. Vi kommer til at forstærke os. Men hvor mange, hvor meget og hvilke positioner, det er først nu, vi begynder at tage hul på det, siger Rasmus Brandhof.

Han erkender dog helt konkret, at der skal holdes et vågent øje med angriberpositionen.

- Jeppe Mogensens kontrakt udløber 31. december. Hvis han ikke forlænger, skal vi have to angribere. Men vi vil gerne have et supplement til Jeppe. Ikke fordi, han ikke har gjort det godt, for det har han, men vi kan ikke regne med, at han spiller skadesfrit et halvt år mere.

- Jeg har tilbudt ham en forlængelse, og så er bolden på hans banehalvdel nu, men jeg har en god fornemmelse af, at vi kan forlænge med ham det næste halve år, siger sportschefen.

Og den tanke er Jeppe Mogensen ikke afvisende over for selv.

- Jeg udelukker ikke at tage et halvt år mere og rykke Skive i 1. division. Det kunne jeg godt tænke mig, siger Mogensen.

- Jeg har en agent, som har modtaget et tilbud fra Brandhof. Vi træner stadig november ud, men jeg tænker, vi kigger på det her, hvor sæsonen er færdig, lyder det fra SIK-topscoreren.

kig på danmark

Jagten på forstærkninger til SIK-truppen kommer til at foregå inden for landets grænser, understreger sportschef Rasmus Brandhof.

- Uanset hvor mange det ender med at blive, skal det være spillere, der skal gøre sig gældende nu og her. Der kan vi ikke begynde at hente en udlænding ind, som vi ikke ved hundrede procent, hvor vi har. Det skal være en, vi kender på forhånd, siger han.

Men om det bliver fra reservelageret i de højere danske rækker eller fra eget niveau ligger ikke fast.

- Det er lige meget. Jeg vil lige så gerne have en oppefra, hvor der er en i overskud. Hvis vi ikke kan få det, napper vi gerne fra en konkurrent. Vi skal ikke kigge så meget på de andre hold, for vi har en rigtig stærk trup, og med lidt tilføjelse har vi hver fald en top 3-trup i 2. division. Så er det marginalerne, der kommer til at afgøre, hvem der rykker op, siger Rasmus Brandhof.

For cheftræner Thomas Røll handler det om det rigtige match målt på flere parametre.

- Der findes rigtig mange gode spillere herhjemme, som jeg godt tror vil spille i Skive. Jeg har den mening, at man ikke bare skal tage fra toppen, fordi de har spillet Superliga. De skal helst også passe ind i den måde, vi spiller fodbold på - og gruppen generelt. Det betyder meget, at man harmonerer godt med hinanden. Men selvfølgelig vil vi gerne have så meget kvalitet som muligt. Nu må vi se, hvad der er ledigt derude, understreger han.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

112

Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland