Gå til hovedindhold
Debat

Skive Kommune - vennernes ven

16-05-2019 KL. 11:42
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det står endnu mere klart, at vil man frem i Skive kommune, så er det bedst at have en rigtig ven, en ven man kan dele sine drømme med.

Tag for eksempel sagen om sommerhusene i Hostrup, hvor Byrådsmedlem Arne Bisgaard fik hjælp af vennerne i hele byrådet. Her blev embedsmændene sat på plads. Nu havde de bare at lave en lokalplan, så Arne Bisgaard kunne få sine drømme opfyldt.

Anderledes er det gået ejeren af Glyngøre Camping Johnny Andersen. Her kunne jeg læse bl.a. i Skive Folkeblad, at Arne Bisgaard sammen med de andre i teknik- og miljøudvalget under ingen omstændigheder ville lave en ny lokalplan, der måske kunne hjælpe Johnny Andersen. Havde han ikke gjort sig fortjent til en ven?

Og hvad mere kunne jeg læse i Skive Folkeblad? Kommunens rigtig gode venner (Skive Handel) fik hjælp af selveste borgmes­teren.

Uden om alle andre bevilgede borgmesteren kommunale kroner på 132.000 kroner plus moms. Det er rart at have en ven (borgmesteren) med lommen fuld af borgernes skattekroner.

KCL overtager forpagtningen af Skive Theater! Når noget sådan sker, går man selvfølgelig ud fra, at det er nøje gennemtænkt af KCL’s bestyrelse incl. Skive kommunes borgmes­ter Peder Christian Kirkegaard.

Hvorfor er den tanke ikke kommet noget før? På grund af ny direktør i KCL? Nej, det kan det ikke være.

Bestyrelsen har åbenbart ment, at dette arbejde skal den nye direktør bare påtage sig.

Hvis det har noget med den nye direktør at gøre, hvad jeg ikke tror, hvad stiller bestyrelsen så op med denne forpagtning, hvis det viser sig efter endt prøvetid, at direktøren stopper eller om et år/vælger selv at stoppe.

Årsagerne kan være mange, stress, overbebyrdet med arbejdsopgaver eller et endnu bedre jobtilbud osv. Er dette scenarie gennemtænkt fra bestyrelsens side?

Ny bestyrelse i KCL, nye tanker og forslag? Kunne bestyrelsen mon finde på at komme med forslag om, at alle idrætshallerne/forsamlingshusene i kommunen kunne ledes fra KCL’s hovedkontor i Skive?

Så i stedet for centerledere i de enkelte haller kunne man bruge pedeller?

Erik Mortensen,

Kybehuse 153,

Vile,

7870 Roslev

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

112

Brandårsag er umulig at opklare: »Selv jernrørene var smeltet« Brandårsag er umulig at opklare: »Selv jernrørene var smeltet«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland