Gå til hovedindhold
Debat

Skive-Listen

08-10-2019 KL. 11:14
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Per Jeppesen forsætter, hvor han slap som borgmester, han vil bestemme hvordan Skive by skal udvikle sig.

Dengang han var borgmester, fik man rådhuset placeret på det dårligst tænkelige sted. Det blev langt dyrere end nødvendigt, det skabte trafikale problemer, som vi stadig må leve med, og kulturlivet blev forvist til en plads udenfor byen. Faktisk tror jeg, at vi stadig afdrager på rådhuset.

Nu vil han have et plejehjem på slagterigrunden, det dårligt tænkelige sted overhovedet.

Der vil være så meget støj døgnet rundt, at alle vinduer skal holdes lukkede, der vil være problemer med, at ældre kan færdes udenfor plejehjemmet, på grund af trafikken.

Som folkevalgt politiker bør Per måske spørge de ældre, hvad de gerne vil. Nej, sådan er Per ikke, han ved, hvad der er bedst for de ældre.

Nu kommer der et friplejehjem, som er baseret på erfaringer af friplejehjemmene i Klejtrup, nogle virkelig dejlige hjem for ældre.

Jeg er overbevist om, at det første friplejehjem hurtigt vil blive fulgt op af flere, særlig hvis man begynder at nedlægge små plejehjem.

Hvad vil der så ske med det store fejlplacerede Per Jeppesen-plejehjem.

I øvrigt så er en holdning om, at al udvikling skal ske i Skive by meget skadelig for kommunen.

Den lægger op til et oprør fra oplandet. Jeg hører nogle gange, at Salling-kommunerne blev lagt ind under Skive, det er forkert, de blev sammenlagt med Skive.

Derfor er borgmester Peder Christian Kirkegaards udtalelse »Vi skal udvikle hele kommunen« den helt rigtige holdning.

Handler det om plejehjem, så skal borgere på plejehjem kunne bo så tæt som muligt på det sted, de har haft deres liv og stadig har deres netværk.

Et eksempel: Jeg har en blind ven, der er kommet på plejehjem. Hans kone bor stadig ude i byen og besøger ham så ofte som muligt, skulle han flyttes til et andet område?

Det er ikke et enkeltstående eksempel, men det sker ofte, at den ene kommer på plejehjem før den anden, nogle gange starter det som aflastning. Vores borgmester er helt bevidst om, hvordan det fungerer.

Så kære Per, lyt til din borgmester og til de borgere, det handler om.

Carl Eiler Carlsen,

Durupvej 33 B,

Glyngøre,

7870 Roslev

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland