Gå til hovedindhold
Sport

Skive-talenter fik netmaskerne til at blafre i topbrag

29-11-2019 KL. 09:05
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Selv om torsdagens målrige topbrag stod mellem Viborg FF og Vejle Boldklub, så spillede Skive alligevel en stor rolle i kampen på Energi Viborg Arena.

To tidligere Skive IK-spillere satte nemlig deres store præg på kampen.

Først den tidliger SIK'er Frederik Brandhof, der efter ti minutter kom stormende ind i feltet og huggede læderet i kassen til en 2-0-øfring til hjemmeholdet.

Efter Vejle havde udlignet til 1-0, kom den tidligere SIK-ungdomsspiller Thomas Gundelund på banen for Vejle. Og kort efter indskiftning tog stortalentet sig en opportunistisk solotur, hvor han lidt heldigt fik bolden tilbage og sparkede den straks ind i det lange hjørne. Det var Gundelunds første mål på Vejles førstehold, og  det blev afgørende, da Vejle endte med at vinde topkampen 4-3.

Skive-talentet var forståeligt nok helt oppe at ringe efter kampen

- Det var fantastisk at score. Jeg tror, det var mit første mål i over halvandet år, og det kom på det rigtige tidspunkt, sagde Thomas Gundelund til Vejle Amts Folkeblad.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland