Gå til hovedindhold
Erhverv

Skive-virksomhed udvider: Stykgodscentret køber kendt vognmandsfirma

30-03-2019 KL. 07:56
Empty

Mikael Madsen, direktør for Stykgodscentret Skive A/S (til venstre), og Lars Peter Buhl Pedersen, L. Pedersen & Søn, giver hinanden hånden på overtagelsen.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Stykgodscentret Skive A/S har indgået aftale om overtagelse af det kendte og velrenommerede vognmandsfirma. L. Pedersen & Søn, Skive, der har syv egne biler og otte indlejede vognmænd. Med overtagelsen udvider Stykgodscentret Skive A/S sit forretningsområde til også at omfatte kørsel af kran og medbringertruck til kunder over hele Danmark. Det er et marked, som virksomheden ser et stort potentiale i, oplyses det i en pressemeddelelse.

- Vi har længe gerne villet ind på markedet for kørsel med kran og medbringertruck. L. Pedersen & Søn ApS har været på markedet i mange år og kender det ud og ind. Med overtagelsen får vi adgang til deres mangeårige kompetencer og erfaring. Det kommer både til at styrke vores forretning og optimere vores drift og kørsler, siger Mikael Madsen, direktør hos Stykgodscentret Skive A/S.

Han tilføjer:

- Vi har haft et tæt samarbejde med L. Pedersen & Søn i mange år. De har en moral og etik, der passer rigtig godt til os, og vi glæder os til at byde medarbejdere og chauffører velkommen.

Mikael Madsen understreger, at L. Pedersen & Søn ApS fortsætter under eget navn, og at virksomhedens chauffører og vognmænd ikke kommer til at mærke de store forandringer i hverdagen. Lars Peter Buhl Pedersen, der er indehaver hos L. Pedersen & Søn, rykker med til Stykgodscentret Skive, hvor han fortsætter med at have ansvaret for sine tidligere medarbejdere.

Om Stykgodscentrets overtagelse af L. Pedersen & Søn siger Lars Peter Buhl Pedersen:

- Vi blev utrolig stolte, da Stykgodscentret Skive A/S kontaktede os. Det er et tegn på, at vi gør det godt, og at vi har noget at tilbyde. De sidste 10 år har vi arbejdet hårdt på at løfte vores forretning. Men markedet og branchen ændrer sig hele tiden, og meget kan ske, særligt for en forretning af vores størrelse. Hvis vi skal sikre kørsel til vores chauffører, er vi nødt til at tænke langsigtet. Jeg er derfor sikker på, at vi har taget den helt rigtige beslutning. Stykgodscentret Skive har størrelsen og evnerne til at skabe den nødvendige fremgang.

Lars Peter Buhl Pedersen er femte generation i vognmandsfirmaet, hvor han de sidste fire år har været indehaver.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Lokalt

Besparelser drøftet: Sengepladser på sygehuset i Skive lever endnu Besparelser drøftet: Sengepladser på sygehuset i Skive lever endnu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland