Gå til hovedindhold
Debat

Skives image

14-11-2017 KL. 12:50
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Skiveegnen har en masse talent og potentiale, og vi skal ud over vores egen beskedenhed, mener konservativ kandidat.

Skive er et dejligt sted! Vi er omgivet af frodige marker, skov, vand og venlige mennesker. Hvis man kunne ønske sig mere skulle det lige være at der kom flere indbyggere og arbejdspladser, og at Skive kommune fik et bedre image.

Vi er »Energiby«, vi har »Rent Liv«, helt enestående museer, moler og musik, ja vi er unikke på 1000 måder. Det skal vi vise omverdenen. Vi skal også sige det til hinanden, men det er resten af landet der skal reklameres over for.

Presseomtale som eksempelvis i Quizzen på DR, hvor »Skive« nævnes adskillige gange og i samme sætning som »seks tilfælde af svindel« og ordet »sexchikane« fremmer ikke ligefrem det positive billede af Skive, og der skal nok lidt mere end 10 minutters julekalender til at rette op på det igen.

Vi skal have vores fantastiske egn talt op og det skal være konsekvent. Hver gang vi lykkedes med noget, skal det kommunikeres ud. Uden for kommunen vel at mærke. Vi skal have vores image boostet så virksomheder langvejs fra får øje på os, så boligejere der søger væk fra storbyerne, vælger os til og ikke fra.

GreenLab har allerede fået international omtale, men det skal laves til en case, som kan promoveres proaktivt. Vi skal markedsføre os!

Der er medie selskaber, som fremstiller markedsføringsmaterialer på flere platforme, gratis. De får blot retten til at sælge annoncer i den samme publikation. Det bør man udnytte.

Når det bliver besluttet hvad der skal laves på slagterigrunden, kunne man jo i samarbejde med de private entreprenører som bliver involveret i projekterne, markedsføre sig i fællesskab, lad det eventuelt være en del af kontrakten med dem.

Vi skal altså ud over vores egen beskedenhed. Alle de talenter vi har i Skive Kommune, inden for sport, musik osv. kunne vi jo engagere i at promovere vores egn. De er jo gode ambassadører. Det kunne gøres med sponsorater fra kommunen eller hjælp til sponsorater fra fonde osv.

Der skal tænkes anderledes, kreativt og virkningsfuldt, så hele Danmark, får at vide, at i Skive kommune, der er alting lidt bedre end i resten af landet!

 

Med venlig hilsen

Peter Søndergaard,

byrådskandidat (K),

Annettevej 6,

7800 Skive

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland