Gå til hovedindhold
Lokalt

Skøjtebanen: Ny bestyrer lover nye muligheder og efterlyser idéer

16-11-2019 KL. 07:35
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skøjtebanen på Posthustorvet i Skive vil i den kommende sæson byde på nye muligheder.

Det skyldes, at Ungdomsskolen-Skive har overtaget driften af skøjteudlejning og aktiviteter på og ved skøjtebanen.

Skolen har ansat Klaus Kristiansen til at lede aktiviteterne på og omkring skøjtebanen.

Han tiltræder ved udgangen af november, hvor han afslutter sit arbejde som lærer på Skive College.

Klaus Kristiansen vender sådan set tilbage til Posthustorvet - indtil for godt 10 år siden drev han nemlig forretning på torvet, Posthustorvets Foto.

- Vi vil gøre skøjtebanen til at endnu bedre samlingssted for mennesker i alle aldre. Det skal være et hyggeligt og trygt sted at komme, siger Klaus Kristiansen.

Ungdomsskolen-Skive trådte til, da Skive Kommune efterlyste en til at tage sig af udlejning af skøjte og opsyn, efter Eiler Poulsen pludseligt døde i sommer. Han varetog skøjteudlejning og opsyn de 12 første år med kommunal skøjtebane i Skive.

- Vi tænkte med det samme, at det kan være en spændende opgave for os at deltage i, siger Ludvig Thesbjerg, souschef hos Ungdomsskolen-Skive.

Ud over at deltage i udvikling af tilbuddene på skøjtebanen, giver det også skolen mulighed for at engagere elever på skolen i skøjtebanen. For tiden bygger elever for eksempel sammen med lærere udendørs møbler, der skal bruges ved skøjtebanen. Elever på skolen vil få andre praktiske opgaver i forbindelse med skøjtebanen.

Ungdomsskolen-Skive har allerede en liste med idéer til aktiviteter på skøjtebanen, der rækker langt ud over den kommende sæson.

- Vi vil også rigtig gerne høre fra folk, som har idéer til aktiviteter, siger Klaus Kristiansen.

Skoler har allerede booket skøjtebanen i skoletiden den kommende sæson.

Ved siden af skuret med skøjteudlejning står Ungdomsskolen-Skives eventvogn.

- Den er der varme i, og den kan folk, der besøger os, for eksempel bruge til at spise madpakke eller drikke kaffe i. Alle er velkomne hos os, siger Klaus Kristiansen.

Skive Kommune står som sædvanlig for at holde isen på banen kold. Bander er stillet op omkring banen og alt er klart. Nu venter man kun på tilpas køligt vejr. Temperaturerne i den kommende uge ser ud til at blive lige i overkanten i forhold til det optimale, når der skal bygges 10 centimeter is. Den officielle åbning af sæsonen er sat til fredag den 29. november, Black Friday.

- Vi gælder os helt vildt, siger Ludvig Thesbjerg.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland