Gå til hovedindhold
Lokalt

Smerte-klinik flytter fra Skive til Viborg

24-08-2019 KL. 13:14
Empty

Alle på billedet har givet tilladelse til at være fotograferet og billedet kan publiceres i alle sammenhæng. Tilladelse hos Lisbeth og Agata.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Klinik for Lindrende Behandling flytter adresse fra regionshospitalet i Skive til regionshospitalet i Viborg.

Det skriver Regionshospital Midt i deres seneste nyhedsbrev fredag.

Regionshospitalet i Skive er en del af hospitalet i Viborg.

Klinik for Lindrende Behandling består af to teams: et team i Silkeborg og et team i Viborg/Skive. Teamet i Viborg/Skive kører i dag primært ud fra Skive, men fra 1. september vil teamet primært køre ud fra Viborg. Teamet teamet vil dog stadig være til stede i Skive 1-2 dage om ugen, lyder det. .

- Formålet med at have vores primære kontor i Viborg er, at vi med vores tilstedeværelse ønsker at optimere og kvalificere den palliative indsats for patienter indlagt på Regionshospital Viborg. Vi ønsker også at være mere tilgængelige for læger og sygeplejersker på vores samarbejdende afdelinger i Viborg med henblik på sparring og rådgivning samt tilsyn af patienterne, fortæller afdelingssygeplejerske Heidi Møller til nyhedsbrevet.

Fra 1. september vil teamet i Viborg/Skive være at finde på Regionshospital Viborgs etage 3 bag den røde elevator, samme sted som Klinik for Gigt- og Bindevævssygdomme.pew

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland