Gå til hovedindhold
Kultur

Smokie-fest i Skive

05-05-2019 KL. 14:12
Empty

Publikum i Kulturcenter Limfjord havde travlt med at forevige musikerne i Smokie, som tog hele salen med på rejse i nostalgiens verden. Privatfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

De er oppe i alderen - fire på 60 plus, men de fem musikere i nærmest legendariske Smokie kan stadig - som bevist lørdag aften i Kulturcenter Limfjord i Skive.

1100 lod sig begejstre og rive med på rundtur i nostalgiens verden, da Smokie serverede en række af bandets velkendte hits fra mere end fire årtier på den internationale pop- og rockscene.

Efter en lidet flatterende oplevelse i fem kvarter - alt for lang tid - med mudret lyd fra Lollipops, aftenens support for Smokie, var det noget af en befrielse, da hovednavnet endelig kom på scenen.

Stemnings-barometret steg mærkbart og fortsatte opstigningen, efterhånden som koncerten skred frem, og Smokie for alvor fik fyret op under kedlerne.

Mage til glæde og »varme« fra scene til publikum og fra publikum til scene er sjældent set, og måden Skive modtog legenderne på, plantede sig tydeligt i spilleglæde hos musikerne.

Nuvel, leadsanger Mike Craft har bestemt set sine bedste dage. Stemmen havde det svært i specielt tempofyldte numre, og det lød faktisk bedst, når publikum sang med, som de gjorde hele koncerten igennem på imponerende vis.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

112

Brandårsag er umulig at opklare: »Selv jernrørene var smeltet« Brandårsag er umulig at opklare: »Selv jernrørene var smeltet«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland