Gå til hovedindhold
Lokalt

Sø måtte renses for glasskår: Dreng skar sig på knuste flasker

11-06-2019 KL. 20:03
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

I sidste uge kom en dreng slemt til skade, da han badede i Birkesø.

Ifølge et Facebook-opslag fra drengens far skar drengen sig dybt tre steder i foden, da der lå glasskår på bunden.

»Jeg vil gerne lige advare imod at bade i Birkesø. I det lave vand imellem badebroen og land ligger der knuste flasker på bunden. Min søn har lige skåret sig dybt i foden tre steder - så tak til dem, der holder fest og finder det morsomt at smadre flasker der, hvor børn bader «, skrev Torben Sune Laursen fra Stoholm.

Torben Sune Laursen fortæller også, at han hurtigt tog kontakt til Viborg Kommune i håbet om, at Birkesø ville blive renset for glasskår.

Og Viborg Kommune reagerede hurtigt på anmeldelsen. Det fortæller Ruslana Gladnyeva, der badevandsansvarlig i Viborg Kommune.

- Vi fik folk ud til Birkesø samme dag, vi hørte fra faren. Vi rensede søen for glasskår, for vi ville ikke risikere, at flere kom til skade, siger Ruslana Gladnyeva.

Hun opfordrer gæsterne til at rydde op efter dem selv, når de sidder ved Birkesø og holder fester. Og i det mindste skal de ikke kaste flaske i søen, lyder det fra Ruslans Gladnyeva.

- Det er meget farligt med glasskår et sted, hvor folk bader. Derfor vil vi også sætte et skilt op, hvor vi opfordrer folk til at rydde op. Men det burde et være nødvendigt, siger Ruslana Gladnyeva.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland