Debat

Socialdemokraten Mattias Tesfaye

Han er i mine øjne at sammenligne med tidligere Venstre-medlem Inger Støjberg.

En person, der turer frem med alskens forslag for at gøre Danmark til et bedre sted at leve i, fri for muslimsk indflydelse men på samme måde som Inger Støjberg, bliver det aldrig til noget, fordi de ikke vil det, der er nødvendigt, nemlig, at tage det opgør med diverse konventioner. Mange vælgere tror fuld og fast på det de to siger, derfor vender de ryggen til de partier de stemte på før, partier der virkelig vil tage det opgør der er nødvendigt, for at vi danskere kan vende tilbage til normale tilstande som før indvandringen ødelagde det hele. Alle kan nu se og høre, at de gamle partier nu indser, at indvandringen var en kæmpe fejl, skal de præmieres for det? Nej selvfølgelig skal de ikke det.

Det koster alene ca. 300.000 kr. om året, at have en udvisningsdømt udlænding eller afvist asylsøger indkvarteret på et udrejsecenter. Det er dyrt for det danske samfund. Og det er udtryk for mangel på respekt for det danske samfund. Total set koster det tilsammen nok ca. 100 milliarder om året fordi et flertal stemte for den forfejlede indvandring.

Mattias Tesfaye erkender, at myndighederne bliver nødt til at bryde tabuer og berøringsangsten over for disse indvandre. Det skulle man have gjort for mange år siden, men det ønskede Mattias Tesfaye og hans socialdemokratiske venner heller ikke. Han påstår, at han ønsker at holde tilstrømningen af asylsøgere nede. Jeg tror fortsat ikke på politiker, der siger noget, som de inderst inde ved, at de ikke vil opfylde, de siger det kun for at fastholde vælgeren. Det samme med børnene og forældrene fra Syrien. Kommer de til Danmark? Ja, fordi denne Regeringen siger ét, men gør noget andet.