Gå til hovedindhold
Kultur

Socialdemokrater klager over KCL-direktør efter Facebook-strid: »Vigtigt for os at tage afstand«

25-05-2019 KL. 11:13
Empty

Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Gruppeformanden for socialdemokraterne i Skive Byråd, Ruth Kristensen, Skive, forventer et fortsat godt samarbejde med Kulturcenter Limfjord (KCL) i Skive, selv om hun tidligere på ugen klagede over den administrerende direktør Knud Bjerre.

Socialdemokraterne fulgte i forrige weekend, som mange andre, debatten på Facebook om forpagtningen af Skive Theater.

Den udspillede sig mellem Knud Bjerre og Charlotte Danefeld.

Forpagtningen gik tidligere på måneden til KCL - og Charlotte Danefeld var blandt de ansøgere, der nok kom til samtale, men ikke blev valgt.

Da debatten tager en uventet drejning, skriver Ruth Kristensen under overskriften »Vedrørende forpagtningen af Skive Theater«, til KCL-bestyrelsen:

- Jeg er blev gjort bekendt med, at jeres direktør Knud Bjerre på Facebook har tilkendegivet, at byrådsmedlem Julie Markussen fra min gruppe ikke har været i stand til at være objektiv i behandling af sagen. Sådan må jeg desværre opfatte opslaget, når Knud Bjerre skriver, at det kan lykkes en anden ansøger at få mit medlem til at stemme imod forvaltningens indstilling.

Gruppeformanden tager skarpt afstand fra ordene:

- En meget alvorlig beskyldning og samtidig en påstand, der er grebet ud af den blå luft, når punktet var lukket, betoner Ruth Kristensen.

Hun understreger sin tilfredshed med det svar, hun ret hurtigt får.

- Jeg får svar fra formanden Ann Østergaard, der skriver på bestyrelsens vegne. Hun skriver, at der »fra KCLs side ikke kommer flere utidige kommentarer eller bidrag til den offentlige debat«. Det vælger jeg at opfatte som en undskyldning, forklarer Ruth Kristensen.

Hun understreger, at hun i brevet til KCL-bestyrelsen ikke forholder sig til Knud Bjerre som person, men som KCL-direktør.

- Det er vigtigt for os at tage afstand fra KCL-direktørens påstand - og det har vi gjort. Skive Byråd giver årligt et to-cifret millionbeløb til KCL, og derfor er det vigtigt med et godt samarbejde. Jeg har ikke grund til at tro andet end, at det får vi også fremover, siger Ruth Kristensen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland