Gå til hovedindhold
Lokalt

Sol og Christian tager til Sverige for at skrive sange sammen

29-06-2018 KL. 16:51
Empty

Duoen Sol og Christian fortsætter. Her ses de under lydprøve på Skive College fredag eftermiddag. Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

I juli tager Sol Gamborg Nielsen og Christian Christensen til Sverige, hvor de vil forsøge at skrive nogle sange sammen.

De to blev berømte i Danmark, da Thomas Blachmann sidste efterår satte dem sammen som duoen Sol og Christian i X-Factor, som de klarede sig rigtig godt i.

Siden er Christian Christensen, der bor i Hindborg, blevet færdig med 1. g, og Sol Gamborg Nielsen, der bor i Nykøbing Falster, er blevet færdig med 9. klasse og skal på efterskole.

Sol og Christian er blevet engageret til flere koncerter siden X-Factor. De har altså også haft travlt med at passe deres skoler, som de havde orlov fra en periode under X-Factor.

- Nu har vi ferie, nu har vi tid til at arbejde mere med vores musik, siger Sol Gamborg Nielsen.

Og det vil de to gøre i Dalarna i Sverige, som Sol Gamborg Nielsens mor stammer fra. De tager derop sammen i juli sammen med Sol Gamborg Nielsens familie. I Dalarna vil de to prøve at skrive nogle sange. Det har de begge erfaring med.

- Vi har oplevet noget stort sammen, og vi deler mange følelser. Det kan vi bruge til at skrive sange på, siger Sol Gamborg Nielsen.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme til Sverige - også til at tilbringe tid sammen med Sol, siger Christian Christensen.

Fredag eftermiddag optrådte Sol og Christian under dimisionsfest på Skive College, da handelsstudenterne dimiterede. Her ses de under lydprøven inden.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland