Gå til hovedindhold
Kultur

Sommerkoncert med Kim Larsen i Krabbesholm Skov

03-11-2017 KL. 13:49
Empty

Utallige gange har Kim Larsen og Kjukken begejstret på Skive Festival, men Larsen spiller ikke på festivaler næste år. Derfor har Skive Festival lavet en sommerkoncert med Kim Larsen og Kjukken i Krabbesholm Skov i august. PR-foto: Morten Rygaard

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Skive Festival laver et afterparty med selveste Kim Larsen.

»Vor tids H.C. Andersen«, »Danmarks førsteskjald« - kært »barn« har mange navne, men det borgerlige navn er Kim Larsen.

Han skal nu igen henrykke Skive med nye og gamle hits sammen med sine trofaste spillemænd, Kjukken.

Kim Larsen kommer oven i købet til at skyde noget helt nyt i gang i Skive. Der er nemlig tale om et Skive Festival Afterparty i Krabbesholm Skov torsdag 23. august.

- Vi har været heldige, for Kim Larsen spiller ikke på festivaler næste år. Han spiller kun en række udvalgte sommerkoncerter, så vi har derfor lavet en koncert med ham uden for festivalens regi, fortæller Skive Festivals PR-ansvarlige, Charlotte Danefeld.

- Vi føler os heldige, fordi det netop var Kim Larsen, der igen i år trak flest publikummer til scenen på Skive Festival. Han bliver bare ved og ved og bliver bedre og bedre, tilføjer hun.

Krabbesholm Skov er ikke tilfældigt valgt som ramme om koncerten.

- Der er en hel speciel koncertstemning deroppe under bøgen, som vi i det hele taget i kommunen burde udnytte noget mere, fastslår Charlotte Danefeld.

- Eftersom vi ikke kunne få ham på festivalplakaten i juni, laver vi en fest mere i august. Så stor betydning og relevans, tror vi på, Kim Larsen har for Skiveegnen. Han er rent ud sagt vor tids H.C. Andersen - en formidabel sangskriver og musiker, som børn og voksne i alle aldre elsker og kan forholde sig til, understreger Skive Festivals PR-ansvarlige.

Skive Festival er i disse dage i færd med at forberede offentliggørelsen af en lang række kunstnerne til programmet for 2018. Det betyder, at festival-ledelsen i næste uge vil løfte sløret for både en af dem, der kommer til at stå øverst på plakaten plus en række andre fantastiske bands, oplyser Charlotte Danefeld.

Mandag 24. november offentliggør Skive Festival et hovednavn til festivalprogrammet og åbner iøvrigt for et 24 timers »Black Friday«-billetsalg med rabat.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland