Gå til hovedindhold
Sport

Spænding til det sidste: Skive fH tog tredje sejr på stribe

22-09-2018 KL. 15:34
Empty

Skive fH kunne juble over en ny sejr. Arkivfoto: Benjamin Christensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Håndboldherrerne fra Skive fH har fået en resultatmæssig perfekt start på sæsonen i 1. division. Lørdag eftermiddag hentede holdet den tredje sejr i lige så mange forsøg, da Køge Håndbold blev sendt hjem med et nederlag efter slutresultatet 33-32.

Det holdt dog hårdt for skibonitterne undervejs.

Første halvleg var præget af mange udvisninger. I alt stangede dommerne syv af slagsen ud, hvoraf de fire tilfaldt gæsterne. Det gav 30 rodede minutter, hvor hjemmeholdets storfavoritter aldrig for alvor fik spillet at flyde. Køge holdt godt ved, og ved pausen var forskellen kun et mål ved stillingen 14-13 til Ole Bitschs tropper.

Efter pausen startede gæsterne med fire ubesvarede scoringer, og så viste måltavlen pludselig 14-17, mens de bekymrede miner begyndte at indfinde sig blandt de fremmødte.

Det var dog som om, at Skive-spillerne fik sig et tiltrængt wakeup-call, og efter 39 minutter bragte Lasse Rask så hjemmeholdet foran 20-19 med to fuldtræffere i træk fra den hårdtskydende højrearm.

Køge-spillerne ville imidlertid ikke lægge sig ned så let. Der var hele tiden skiftende føringer i KCL Skive og med ni minutter tilbage var det udeholdet, der var foran ved 28-29.

Skive fH havde dog fortsat mål i sig, og da der resterede et minut var hjemmeholdet foran 32-31 og havde bolden i egne hænder.

Nickolei Jensen tog afgørelsen på sine skuldre. Han brød igennem Køge-forsvaret og sikrede sejren.

Køge nåede at score i den anden ende igen, men det ændrede ikke på, at skibonitterne kunne juble over en triumf på 33-32.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland