Gå til hovedindhold
Lokalt

Spillemaskinen har drejet nøglen: - Fifty har arbejdet hårdt for at få mig lukket

27-07-2020 KL. 14:43
Empty

Spillemaskinen på Egeris Torv er nu fortid. Foto: Pauli Vendelbo

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Der er ikke plads til to butikker med spil, trav og spilleautomater på Egeris Torv.

Det har Helle Stephansen, der siden maj 2017 har drevet Spillemaskinen, måtte konstatere.

På grund af corona og for hård konkurrence om kunderne har hun nu valgt at lukke Spillemaskinen.

- Jeg er ude af det nu, for der er ikke plads til to af os på samme sted. Det er jo de samme kunder, vi kæmper om, siger Helle Stephansen.

Men Helle Stephansen lægger ikke skjul på, at hun er skuffet over, at hun nu må efterlade lokalerne tomme.

Hun er skuffet over både Danske Spil og ejerne af Fifty, der er spillestedet lige over for Spillemaskinen.

- Jeg synes, det er skidt af Danske Spil, når de giver lov til et spillested lige ved siden af vores. Og derudover er min opfattelse, at Fifty lige siden åbningen sidste år har arbejdet hårdt på at få lukket mig, siger Helle Stephansen, der også kan konstatere, at Danske Spil har gjort præmiesøgningen af kuponer tilgængelig på nettet.

- Nu er der jo ikke den samme grund til at komme i butikken længere, når man kan præmiesøge kuponerne på telefonen eller computeren, siger hun.

Tidligere var det Helle Mørk, der stod i spidsen for Spillemaskinen. Det er hendes mand, Claus Mørk, der nu også har en del i Fifty.

Og det gør ondt på Helle Stephansen, at en tidligere ejer af hendes spillested har været med til at lukke stedet.

- Fifty har målrettet gået efter at lokke kunderne over til dem med arrangementer, smørrebrød og våde varer, så det har været en umulig kamp, for de har brugt alle midler. De har også forsøgt at lokke mine ansatte derover, siger Helle Stephansen.

Hvem gør det bedst?

Hos Fifty er det medindehaver Henrik Davidsen, der udtaler sig.

Og han mener ikke, at Fifty har gjort noget forkert.

- Jeg kan ikke sige noget om, hvorvidt Egeris Torv er for småt til to steder med spil, men jeg ved, at vores fornemste opgave er at pleje og servicere kunderne, og så er det jo et spørgsmål om, hvem der gør det bedst, siger Henrik Davidsen.

Han bekræfter, at der bliver holdt arrangementer hos Fifty, men at kunderne ikke får noget foræret for at komme i forretningen.

- Vi laver arrangementer i forbindelse med store travløb, og det vil vi blive ved med at gøre. Kunderne betaler det samme for deres øl her, som de gør andre steder, og de betaler også selv for deres smørrebrød, når der er arrangementer, siger Henrik Davidsen.

Men tilbage står Helle Stephansen med en lukket butik.

- Det var ikke sådan her, jeg troede, det skulle gå, da jeg overtog for tre år siden. Det er skuffende, siger Helle Stephansen.

Danske Spil har forklaret Helle Stephansen, at spillelovgivningen nu er liberaliseret, så der ikke er noget juridisk i vejen for at åbne flere spillebutikker tæt på hinanden.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland