Gå til hovedindhold
Sport

Sportschef om Kobberup-sag: Det er gået i selvsving

05-12-2017 KL. 13:25
Empty

Emil Kobberup har bolden på sin banehalvdel, siger sportschef Rasmus Brandhof, der ikke ønsker at deltage i mere »spin«. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

I slutningen af sidste uge sagde Skive IK farvel til en lille håndfuld spillere, og en af dem var målmand Emil Kobberup, der ellers har været klubben en solid substitut, når først Daniel Krog og senere Andreas Raahauge har været skadet.

Efterfølgende er der ikke mindst på fodbold-sitet Bold.dk opstået en længere føljeton om målmandens stop i Skive.

Sportschef Rasmus Brandhof afviser dog, at der skulle være nogen form for splid om den sag.

- Emil fik konkret et tilbud om en ny aftale. Den var han ikke villig til at acceptere, og på den måde, så måtte vore veje skilles. Han har gjort det godt for os, og finder han ikke andre steder, så er han også velkommen til at banke på døren igen - men som udgangspunkt har jeg ikke mere at forhandle med, end det, han allerede er blevet tilbudt, og som han har afvist.

- Når han så takkede nej, så tog jeg det som givet, at han søgte udfordringer andre steder - og hvis bold.dk og Kobberup kan få andet ud af det, så foregår det uden om mig, siger Brandhof.

- Som jeg ser det, er bolden på Emils halvdel, siger han.

Brandhof hos FCM
Nevøen Frederik Brandhof træner netop nu med hos sin »ejer«, FC Midtjylland, men endnu er det ikke en nagelfast ting, at han også spiller i det midtjyske efter årsskiftet.

- Det vil jo som udgangspunkt dreje sig om, hvilken forfatning deres trup er i. Jeg tror, alle parter er mere interesseret i, at Frederik får spilletid hos os, end han spiller andetholdsfodbold eller sidder på bænken hos dem. Det vil tiden vise, men formelt er han FCM-spiller nu, siger Rasmus Brandhof.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland