Sport

Stærk indsats da Skive fH genoptog sæsonen

Efter fire ugers pause var det umiddelbart vanskeligt at vide, hvilken forfatning Skive fH’s håndboldherrer ville være i, da sæsonen blev genoptaget med en hjemmekamp mod HEI fredag aften.

Men heldigvis var der hverken forfald eller slendrian over spillet, som det meste af vejen var ganske glimrende. Det kunne aflæses på maltavlen til sidst - den viste 34-27 til hverken efter spil, som undervejs gjorde det vanskeligt for publikum at blive siddende, som coronareglerne foreskriver.

Anført af en blændende Tobias Rasmussen fik Skive en god start og kom foran 8-2. Men foden blev lettet fra gaspedalen, så HEI kom tilbage og var endda foran med et enkelt mål i begyndelsen af anden halvleg.

Men da skruede SfH’erne op på defensiv parathed og offensiv skarphed og gik fra 17-18 til 30-21 på et kvarters tid. Så var sagen afgjort, og HEI fik lov at pynt et par gange i slutfasen.

Der var debut til Jepep Gade, som er lejet i Bjerringbro-Silkeborg. Han scorede Skives sidste to mål.

Men ingen var i nærheden af Tobias Rasmussen. Han scorede selv seks gange og havde samme antal målgivende indspil til stregen.

Tobias Rasmussen var blændende fredag aften mod HEI - her med et indspil til Andreas Søgaard. Foto: Steen Don