Gå til hovedindhold
Kultur

Stand up uden manuskript: Anders Matthesen kommer til Skive

14-12-2018 KL. 14:20
Empty

Anders Matthesen kommer til Skive fredag den 22. februar til glæde for stand up-fans og andre med sans for »ande-humor«. PR-foto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det er lykkedes Kulturcenter Limfjord at lande en aftale med Anders »Anden« Matthesen, som kommer til Skive allerede fredag den 22. februar.

- Vi fik tilbuddet i starten af ugen, og der skulle ikke megen overvejelse til, før vi takkede ja, fortæller Anders Heegaard fra Kulturcenter Limfjord.

Der er således kun to godt måneder til, at »Anden« gæster Skive, men det er de ikke nervøse for i KCL.

- »Anden« er vel den mest eftertragtede stand up-komiker i landet, så der skal nok blive rift om billetterne, siger Anders Heegaard.

Andens Matthesen drager af sted med en åndssvag sjov pulje af stand-up udviklet gennem de sidste par år, der endnu ikke har været brugt i et af hans mange shows. Der bliver ifølge arrangørerne tale om stand-up i ordets reneste forstand - Anden og en mikrofon - uden dikkedarer.

- De sidste mange gange, jeg har været aktuel med et show, har det haft en størrelse, der har begrænset det til kun at kunne spille i meget få, større byer. Denne gang beder jeg ikke folk komme til mig - der møder jeg dem, hvor de er, på de lokale spillesteder i hele Danmark, store og små. Jeg glæder mig helt vildt - både til at være ude blandt folk igen - men også til at vende tilbage til klassisk stand up uden et manuskript, siger Matthesen selv om sin kommende tur.

- Det bliver nogle aftener, hvor alt kan ske, og hvor materialet kan tage den drejning, det vil. Det er dér, der virkelig kan opstå magi mellem publikum og mig, lover »Anden«.

Modsat de tidligere onemanshows vil disse kommende stand-up aftener med »Anden« formentlig ændre sig fra aften til aften i indhold og stil og have karakter af »at møde folk hvor de er«.

Og en god del af skibonitterne må altså nok forventes at være lige præcis i Kulturcenter Limfjord 22. februar.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland