Gå til hovedindhold
112

Stedfar til sigtet slog alarm til politiet i sag om mishandling af 23-årig kvinde

24-05-2019 KL. 06:07
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det var en af de fire sigtedes stedfar, der i marts fik alarmeret politiet om, at noget var helt galt i huset på Lundøvej 106 i Højslev Kirkeby, hvor en 23-årig kvinde blev mishandlet og holdt indespærret.

Det fortæller den 23-årige kvinde nu til Skive Folkeblad.

- Stedfaren kom uanmeldt sammen med den ene sigtedes mor onsdag aften, hvor han så, hvad der egentlig foregik. Og så kom han igen meget tidligt lørdag morgen for at tage tapet ned. Han så blandt andet, at jeg hele tiden bare skulle sidde ude i gangen, og han gik direkte forbi mig, hver gang han skulle et eller andet, siger den 23-årige kvinde, der ikke vil stå frem med navn, før retssagen er overstået.

Ifølge den 23-årige kvinde ringede stedfaren efterfølgende grædende til politiet, og om søndagen rykkede politiet ud til adressen.

I første omgang undrede den 23-årige kvinde sig over, hvorfor der kom så mange betjente.

- Jeg kunne ikke forstå, hvorfor der skulle så mange betjente til at køre mig til fogedretten. Men så fik jeg at vide, hvorfor de i virkeligheden var der. Jeg havde ikke haft min telefon i meget lang tid, og jeg havde ikke kunnet betale mine regninger, så jeg var sikker på, at jeg skulle i fogedretten, lyder det fra kvinden.

Den 23-årige kvinde fortæller, at hun kun måtte gå ud, når hunden skulle luftes. Og det måtte kun ske i baghaven tæt ved huset.

Og hun fortæller også, at mishandlingen også fandt sted, inden de flyttede til Højslev Kirkeby.

Også i huset på Sundsørevej havde den 27-årige ekskæreste gjort ting ved den 23-årige kvinde, som hun ikke vil uddybe på nuværende tidspunkt.

Efter at være blevet fjernet fra huset kom den 23-årige kvinde på krisecenter.

Der blev hun udskrevet fra midt i april, og siden har hun boet for sig selv i Skive by.

- Jeg kan sige, at jeg har det godt nu, og jeg føler mig tryg igen, og nu koncentrerer jeg mig om at være her for min søn og min kat, siger den 23-årige kvinde.

Fire personer sidder varetægtsfængslet i sagen. Tre mænd og en kvinde.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland