Erhverv

Stenhugger udnytter tiden: Udvider og renoverer hele butikken

Om en god måneds tid håber indehaver af Nordisk Granit, Palle Jepsen, at kunne åbne dørene for en nyrenoveret butik - samt et nyt stort lagerområde ved forretningen på Flyvej.

- Held i uheld med den nedlukning, der plager landet netop nu. Vi har haft det her under planlægning et stykke tid, og nu kunne det så lade sig gøre. Så man kan sige, at vi »udnytter de dårlige tider, siger Palle Jepsen, der ikke udvider den fysiske butik - men totalrenoverer.

- Til gengæld udvider vi vort lagerområde - det bliver forøget med ca. 800 kvm., og det vil give os lidt luft og lidt mere handlefrihed i det daglige. Der er fældet træer, der er blevet planeret, der bliver lagt på, således det hele bliver kørefast, så det glæder vi os til, siger Palle Jepsen, der selv er 63 år - og har drevet butik i Skive i 30 år.

- Selv om vi er »lukket ned«, så kører vi, fordi vi har vores web-butik, men det er jo den stille årstid nu i vor branche, så vi glæder os til, at det hele lukker lidt mere op, så vi forhåbentligt kan vise de nye tiltag frem, lyder det fra indehaveren.

Palle Jepsen vurderer, at renovering og lagerområde koster i alt 350.000 kroner at anlægge, men han mener, at pengene er givet godt ud.

- Stilstand er tilbagegang, og vi skal være med på beatet. Der skal helst ske lidt nyt hele tiden, og nu holder vi nogle lokale håndværkere i gang i en periode, og så får vi i samme omgang frisket vor butik op i en ellers stille tid. Mine 11 medarbejdere og jeg glæder os til, at vi kan præsentere det hele til foråret.

Palle Jepsen håber, at hele arbejdet er afsluttet medio februar.

tang

Her får Nordisk Granit 800 kvm. lagerplads ekstra at boltre sig på. Det er Palle Jepsen til højre i billedet sammen med medarbejderne Michael og Malene. Privatfoto