Gå til hovedindhold
Sport

Stigning på 20 procent: Tilskuerne strømmer til Skive fH ’s kampe

11-04-2019 KL. 07:06
Empty

588 tilskuere så i gennemsnit til fra lægterne i Interfjord Arena, når Skive fH var i aktion. Arkivfoto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Sæsonen sluttede skuffende på banen for Skive fH’s håndboldmandskab, som satte tredjepladsen og opspilskampene over styr. Men uden for stregerne kan skibonitterne gøre status over en sæson, der gav fremgang på tilskuerfronten.

I gennemsnit oplevede klubben således en stigning på mere end 20 procent i tilskuerantallet i forhold til sæsonen forinden. Tallet er steget fra 488 til 588 tilskuere per kamp. Højdespringeren var lokalbraget mod Stoholm, hvor 1121 var på plads på lægterne.

- Jeg tænker selvfølgelig, det er positivt. Vi har prøvet at skabe noget mere liv i hallen, men det er vi ikke i mål med endnu, og det vil vi prøve at skabe endnu mere af. Det kommer man til at se i den kommende sæson med en række tiltag, siger direktør Peter Andersen.

Helt konkret kan direktøren dog ikke blive på nuværende tidspunkt.

- Men der skal være noget andet i forbindelse med kampene, som ikke nødvendigvis har noget med håndbold at gøre, siger han.

Sæsonens tilskuerfremgang står i skærende kontrast til de præstationer, skibonitterne har leveret på eget gulv, hvor man i 13 forsøg blot har kunnet forkæle tilskuerne med seks sejre.

- Det er dybt imponerende, når vi med vores forsvars- og håndboldspil har gjort meget for at skræmme tilskuerne væk. De er kommet alligevel, og det er vi selvfølgelig meget taknemmelige for, understreger Peter Andersen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland