Gå til hovedindhold
Sport

Stoholm blev slået med egne midler

22-03-2019 KL. 21:55
Empty

Frederik Nørbjerg var central i Stoholms sejr i Otterup. Arkivfoto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Kampen om at slutte på den rigtige side af nedspilspladserne i 1. division er ikke slut endnu. Men HEI fra det nordlige Aarhus tog fredag aften et måske afgørende skridt, da de slog Stoholm på udebane med 26-20.

Dermed bytter de to hold plads, så det nu er HEI, som er over stregen, og Stoholm som skal jagte i de sidste to spillerunder.

Skal man skære ind til benet, så blev Stoholm slået med egne midler. SIF'erne har siden midt november haft rækkens hårdest arbejdende og bedste forsvar, men fredag blev de mødt af en modstander, som knoklede lige så hårdt i egen ende. HEI fik lukket fuldstændig ned for Frederik Nørbjerg, og så var der 10-15 afslutninger, som skulle fordeles på andre hænder - og det gik ikke lige godt.

Stoholm førte ellers 13-11 kort efter pausen, men ramte så muren offensivt. En scoringspause på mere end 10 minutter var altafgørende med et hav af afbrændere og mistede bolde, og så vr HEI foran 18-13.

Der var ikke krudt eller koncentration nok i stoholmerne til at slå tilbage. Chancer kom der nokaf, men for mange blev misbrugt på en velspillede Magnus Brandbyge i HEI's mål.

HEI mangler at møde Randers og Otterup. Stoholm mangler Sydhavsøerne og Randers og skal hente 2 point på HEI for at klare fuldstændig frisag i rækken.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland