Gå til hovedindhold
Sport

Stoholm fortsætter imponerende optur

14-12-2018 KL. 21:40
Empty

Stoholm er inde i en forrygende periode. Foto: Benjamin Christensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Sæsonen startede i massiv modvind for Stoholm IF med otte nederlag i de første otte opgør. Alt tydede på det tidspunkt på et sikkert exit fra 1. division, men på det seneste er der for alvor kommet gang i pointhøsten. Det blev bedst illustreret i sidste weekends sensationelle udesejr mod Team Sydhavsøerne.

Den præstation skulle følges op fredag aften hjemme mod Randers HH, og det formåede Allan Kjærs tropper at gøre til fulde.

Efter en lige start fik gæsterne bragt sig foran 3-6, men Stoholm fik svaret hurtigt tilbage og gjort det til 6-6. Resten af første halvleg var en lige affære, men det var kronjyderne, der kunne gå i omklædningsrummet foran med et enkelt mål ved pausen.

I anden halvleg fortsatte slagudvekslingen. En overgang var Randers HH foran med to, men den forskel fik Stoholm i stedet tippet over til egen fordel, da der resterede et kvarter af kampen.

Igen skiftede momentum dog, og med mindre end otte minutter tilbage på haluret var gæsterne i teten ved 19-20.

Men så gik Jeppe Bach Knudsens mandskab helt i stå, mens stoholmerne trykkede på.

Randrusianernes skæbne blev besejlet, da Nicklas Fast blev ramt af et rødt kort ved stillingen 22-21 til Stoholm med godt to minutter tilbage. Det knækkede Randers HH-mandskabet, og hjemmeholdet udnyttede overtallet til at køre sejren sikkert i hus med 26-22.

Med sejren er Stoholm IF i skrivende stund blot to point fra at kravle væk fra de direkte nedrykningspladser.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland