Gå til hovedindhold
Sport

Stoholm IF forsvarede Fjends Cup-tronen

01-08-2020 KL. 20:48
Empty

Stoholm forsvarede Fjends Cup-tronen. Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Fodbold handler om at kende sin besøgelsestid. Den lektie havde Stoholm IF læst på, inden det lørdag eftermiddag gik løs med finaledagen af årets Fjends Cup.

Guldkampen mod Skals, der var en gentagelse af finalen fra i fjor, blev nemlig en forestilling, hvor modstanderne i grønt reelt var bedst og sad på spillet og chancerne.

Kynismen havde de imidlertid ikke, men den havde Jesper Lindegaards Stoholm-tropper til gengæld taget med sig i rygsækken.

Derfor var det nok for de forsvarende mestre at dukke op en enkelt gang i de døende minutter. Heine Kristensen fik bolden til sig tæt under mål, og han kunne sætte kuglen i rusen og give den forløsende mesterskabs-scoring.

Så gjorde det knap så meget, at spillet ikke gennem alle minutter havde været til den store guldmedalje, for i sidste ende var det Stoholm, der for andet år i træk kunne løfte det historiske trofæ.

Tilskuermæssigt levede finaledagen til fulde op til forventningerne. Hele 405 betalende gæster fandt vej til Sparkær Stadion, hvilket var det højeste antal nogensinde på en enkelt dag. I det hele taget har Fjends Cup 2020 budt på det ene flotte fremmøde efter hinanden.

Samlet nåede tilskuertallet i løbet af turneringen op på 1842, hvilket er en imponerende forbedring af rekorden fra i fjor, hvor 1447 lagde vejen forbi.

Bronzekampen vandt Mønsted IF med en 2-1-sejr over Borup.

Læs meget mere om finaledagen i Skive Folkeblad mandag.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland