Gå til hovedindhold
Sport

Stoholm leverer ny stor præstation

16-02-2019 KL. 18:23
Empty

Stoholm kunne lørdag juble over en ny imponerende triumf, da Odder Håndbold blev nedlagt. Arkivfoto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Håndboldherrerne fra Stoholm IF skriver videre på deres fine solstrålehistorie. Efter otte runder af turneringen stod holdet noteret for et stort, rundt nul i tabellen. Men nu - efter 19 runder - er totalen nået op på hele 15 point.

De to seneste kom lørdag eftermiddag, da Odder, som ellers kæmper med næb og klør for en plads i top 3, blev besejret med 23-19. Endda på østjydernes hjemmebane.

Første halvleg var en helt lige affære, og efter 30 minutters håndbold stod det 11-11 på måltavlen.

Efter pausen fortsatte det kampbillede, men dog med Stoholm et lille skridt foran. Det afgørende hul blev dog aldrig slået, og med fire minutter tilbage var stillingen 19-20 i Spektrum Odder.

I de døende minutter, var det dog stoholmerne, der formåede at holde hovederne kolde, og med en solid afslutning fik Allan Kjærs tropper hevet sejren i land.

Frederik Nørbjerg var flyvende for Stoholm IF og noterede sig for hele 11 mål.

Med sejren er Stoholm fortsat på de såkaldte nedspilspladser, men er igen nu blot et point fra redning. Samtidig blev afstanden ned til de direkte nedrykningspladser øget til fem point med syv runder tilbage af turneringen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland