Gå til hovedindhold
Sport

Stoholm måtte tage pointløse fra Fredericia

03-02-2019 KL. 15:27
Empty

Frederik Nørbjerg spillede kun få minutter på grund af en forstrækning. Det svækkede Stoholms angreb markant i Fredericia. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Søndagens opgør mellem 1. divisions to mest formstærke hold lovede på papiret langt mere, end det kunne holde.

Stoholm var nemlig ikke i stand til at stille det mindste op på udebane mod topholdet fra Fredericia HK og tabte med klare 19-28 efter 9-16 ved pausen.

Oddsene var da heller ikke med stoholmerne fra start. Seneste kamps to mest markante, Mads Houmøller og Frederik Nørbjerg, var kun i stand til at bidrage på kvart blus på grund af skader, og det gjorde ondt både defensivt og offensivt.

Stoholm fik en glimrende start og kom foran 3-1. I bakspejlet var det måske en brøler, for det tvang Fredericia til at tage opgave alvorligt alt for tidligt. Værterne skruede op for tempoet med bolden og den mentale skarphed uden og scorede 10 gange i træk til 11-3.

Så var Stoholms rolle udspillet.

Nederlaget var det første siden 16. november. Den gode stime har ført de hvidblusede væk fra de direkte nedrykningspladser. Opgaven er nu at finde tilbage til alt det, der har fungeret, så det enlige nederlag ikke bliver en stime.

På fredag kommer Frederikshavn på besøg i Stoholm, og det opgør er det en god idé ikke at tabe.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland