Gå til hovedindhold
Sport

Stoholm tog sejren i sidste sekund

13-01-2019 KL. 15:42
Empty

En flyvende Per Ryberg sørgede for syv mål, da Stoholm vandt 26-25 over HØJ Elite. Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det endte i en stor bunke nede bag det ene mål.

Stoholm-målvogter Nicolai Mortensen havde i sekunderne inden reddet den sidste afslutning i kampen, og dermed vandt Stoholm 26-25 på hjemmebane over HØJ Elite fra det nordlige Sjælland.

Og den sejr kan man ikke andet end lette på hatten af.

Ikke mindst taget i betragtning at Stoholm havde meget få ressourcer til rådighed. De to nye spillere, Mads Houmøller og Frederik Langhoff, var ikke til rådighed.

Så på holdkortet stod der hele tre færre spillere listet op ud for Stoholm end ud for udeholdet, og det gav masser af spilletid til de primære bagspillere Frederik Nørbjerg, Johnny Landberg og Per Ryberg.

Også målvogter Jakob Weinreich spillede mange minutter. Og det gjorde han så suverænt, at han blev kåret til banens bedste spiller.

Kampen igennem diskede han op med flere fornemme redninger. Blandt andet lukkede han ned for gæsternes første straffekast, og så havde han sat sig i respekt.

Imponerende var det også, at alle spillere bød ind.

I 2. halvleg kom Mikkel Grønbech Hansen ind og kvitterede med to hurtige scoringer. Martin Frandsen bød også ind med en flot scoring fra fløjen, og Nicolai Mortensen i målet kom altså ind og pillede to vigtige bolde i slutfasen.

Stoholm førte 14-11 ved pausen, og 10 minutter inde i 2. halvleg stod der 20-15 på tavlen. Alligevel blev det spændende til sidst, da HØJ Elite fik lagt pres i midtzonen.

Flere gange blev bolden spillet ind til en helt fri stregspiller.

Men kræfterne og føringen holdt lige akkurat, og dermed har Stoholm hentet ni point i de seneste seks kampe.

Topscorere for hjemmeholdet blev Per Ryberg med syv scoringer. Heraf tre på straffekast. Frederik Nørbjerg lavede seks, og Johnny Landberg stod for fire træffere.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland