Gå til hovedindhold
Sport

Stoholm var tæt på sensationen

03-11-2018 KL. 18:45
Empty

Stoholm måtte give fortabt til sidst mod topholdet. Arkivfoto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Stoholms håndboldherrer bed fra sig mod TM Tønder, og der var undervejs forhåbninger om, at der kunne leveres en moderne udgave af Davids kamp mod Goliat. Det var top mod bund. Stoholm uden point og Tønder med maksimale 14 efter syv spillerunder. Men det var ikke til at se på noget tidspunkt.

Jakob Weinreich var en mur i Stoholm-målet i kampens indledning, og efter mere end 11 minutter var han kun blevet passeret en sølle gang af spillerne fra topholdet. I den anden ende scorede stoholmerne tre gange i samme periode, og det tvang gæsternes træner til at smide timeoutkortet, hvilket udløste kæmpe jubel både blandt spillerne og det medlevende hjemmepublikum.

De sønderjyske gæster kom ud med fornyet energi efter en opsang, og efter 19 minutter var stillingen vendt til 4-6 i TM Tønder-favør.

Allan Kjærs mandskab ville dog ikke lade modstanderne slippe væk inden pausen, og især defensivt blev der leveret en stor indsats.

At holde de ubesejrede Tønder-spillere på 11 mål i første halvleg måtte da også siges at være decideret fremragende, og da Stoholm selv formåede at score præcis lige så mange gange, var alt fortsat åbent, da holdene gik til pausesnakken ved 11-11 på måltavlen.

Anden halvleg blev et parløb indtil stillingen 16-16, inden liganedrykkerne fik skabt sig et overtag. Fire ubesvarede scoringer fra Tønder ændrede billedet, og på det tidspunkt begyndte tingene at se lidt mere dystre ud for Stoholm-drengene. Men der var en vild slutspurt tilbage i Allan Kjærs hold, og to minutter før tid blev der reduceret til 25-26.

Stemningen var på kogepunktet, og Tønder blev sat under et kæmpe pres. Selv med en mand i overtal misbrugte gæsterne muligheden, og det gav Stoholm en chance i den anden ende. Bolden blev dog formøblet, og derfor kunne storfavoritterne afgøre sagerne i tomt mål i sidste sekund til slutresultatet 25-27 efter en sand mandfolkepræstation af Stoholm.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland