Gå til hovedindhold
Lokalt

Støjberg efter afgørelse i Sofia-sag: »Det viser, at systemet virker«

21-05-2019 KL. 13:38
Empty

Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) er i en liga for sig på Facebook. Arkivfoto: Mads Dalegaard/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Udlændinge og integrationsminister Inger Støjberg (V), der har lokale rødder og er valgt til Folketinget i Skivekredsen, har gennem hele forløbet omkring udvisningen af Bettina og Sofia Montenegro været tavs, da hun ikke kan eller vil gå ind i enkeltsager.

Men nu, hvor Udlændingenævnet har omstødt Udlændingestyrelsens afgørelse, vil Inger Støjberg gerne forholde sig til selve afgørelsen.

- For mig viser afgørelsen, at systemet fungerer. Man skal selvfølgelig kunne klage over afgørelser i udlændingemyndighederne, og det er så sket i denne sag. Jeg forstår godt, at familien er meget lettet nu, siger Inger Støjberg.

Andreas Steenberg, der er folketingsmedlem for Radikale Venstre - også valgt i Skivekredsen - har været meget aktiv gennem hele sagens forløb.

Han glæder sig over sagens udgang.

- Det er fantastisk for familien, og jeg er meget glad på deres vegne. Når det er sagt, så skulle de aldrig have været gennem det år fyldt med bekymringer, og derfor må vi få kigget på de regler, siger Andreas Steenberg.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland