Gå til hovedindhold
Debat

Stop nu lige, Peter Hahn

16-04-2018 KL. 13:09
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Peter Hahn, du er om nogen ikke den rette til at klandre andre personer for ikke ordentlighed, ej heller at beskylde andre personer for udokumenterede påstande. Ingen glemmer kommunalpolitiker Peter Hahn, da han sidste år ville gøre alt for at blive genvalgt. Han var uhæderlig, han kom med uforskammede antydninger og han kom om nogen med udokumenterede påstande. Han fik påtale/kritik af Borgmester og byrådskollegaer. Han er og bliver en ynkelig person.

Nu kan jeg så læse, at Peter Hahn har noget imod de sandheder, der er dukket frem i kølvandet på udtalelser som kommunalforsker Roger Buch kommer med til Skive Folkeblad om ansættelse i Skive Kommune, han kalder det »Helt uforståeligt«. Det har han ganske ret i. Men så længe der fortsat er flertal i byrådet for denne model, så kan »kammerateriet« fortsætte. Det kommenterede jeg i et læserbrev for nylig.

Peter Hahn, du mener ud fra dine værdibegreber, at det ville klæde en journalist at fremkomme med navngivende dokumentation. Har du fuldstændig glemt, hvad du som politiker var med til at ødelægge i Skive Kommune sidste år? Du ville ikke komme med navne. Du havde sikkert heller ikke nogen navne, det var fra din side rent og skært opspind.

I Skive Folkeblad lørdag den 14. april forklare chefredaktør Ole Dall, at samtlige navne og jobfunktioner på de medvirkende, er redaktionen bekendt. Ham tror jeg mere på, end jeg tror på dig, Peter Hahn. Og med den ledelsesstil der er i Skive Kommune, er der mange ansatte, der ikke tør at stå frem.

Der er flere eksempler i Skive Kommune, hvor ansatte uberettiget bliver jaget af en leder. Så ven med en leder skader bestemt ikke i Skive Kommune. Nogen politiker er så gode venner med leder, at jeg har undret mig over, hvorfor de ikke erklærer sig inhabile, når der skulle drøftes personsager.

Nu er det ikke første gang der er problemer i og omkring Skive Kommunes medarbejderpolitik. Hvor er kommunaldirektøren, og hvor er borgmesteren henne i dette? Jo, de tier og samtykker »kammerateriet« skal fortsætte. Ledende kammerater skal fortsat have adgang til at få udbetalt, efter min mening, udokumenterede resultatløn m.m. De gratis kaffepauser til personalet? o.s.v.

Alt dette kan kun lade sig gøre, fordi politikerne ikke stiller de spørgsmål der skal til, for at få sagerne belyst ordentlig. Jeg glemmer aldrig alle de argumenter vores Kommunaldirektør kom med, da Per Nors fik sin tjenestemandsstilling ændret, ja der var kun fordele for kommunen. Men nu har det vist sig, at dette ikke var tilfældet. Fordelene blev kun givet til Per Nors. Den kloge narrer den mindre kloge.

Sluttelig til Peter Hahn, glemmer du, så husker jeg. Læserbrev i Skive Folkeblad fra den 28. august 2017. Det var igen en lang selvros, uden den mindste erkendelse og afstandtagen til den måde, hvor du personlig ville anbefale en kendt person til en nyoprettet stilling i Skive Kommune. Men godt at din gruppeformand i Venstre, selve borgmesteren og sikkert også et flertal i Byrådet kunne se det forkerte i den måde, du agerede på. Det må nu stå fuldstændig klart for alle, at når du er negativ over de påstande der i denne tid kommer vedr. ansættelser i Skive Kommune, er det fordi du i dine gener har den samme måde at ville ansætte på.

De bedste hilsner

Erik Mortensen,

Kybehuse 153,

Vile, 7870 Roslev

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland