Gå til hovedindhold
Sport

Stopper efter fem år: Skive fH skal have ny direktør

22-09-2020 KL. 12:18
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive fH skal på jagt efter en ny direktør. Efter 5,5 år har Peter Andersen valgt at opsige sin stilling som direktør i klubben pr. 31. december i år.

Det skriver Skive fH i en pressemeddelelse.

- Peter Andersen har været med til at sikre, at vi i dag har en klub med en utrolig flot og sund økonomi og en klub, som er i gang med en udvikling, der viser, at elite som bredde sagtens kan gå hånd i hånd. Sportsligt står vi rigtig stærkt på såvel herrer - som damesiden, det samme gør sig gældende for ungdomsholdene, siger bestyrelsesformand Judith Blach Olesen.

- Vi står foran en masse spændende udfordringer og muligheder, som vi sammen med en ny direktør glæder os til at kaste os over. Vi vil derfor i bestyrelsen bruge den kommende tid til at lave den nye organisering i klubben, så vi kan fortsætte den positive udvikling, klubben er i gang med såvel sportslig, økonomisk, klubmæssigt og sidst men ikke mindst i forhold til vores mange sponsorer, siger Judith Blach Olesen.

Skive fH’s bedste herrehold blev i sidste sæson nummer to i 1. division. I indeværende sæson har holdet spillet tre kampe og vundet dem alle.

Skive fH’s damehold er netop rykket op i 2. division efter tre oprykninger på stribe.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland