Gå til hovedindhold
Sport

Stor anden halvleg gav Skive fH-sejr

19-01-2019 KL. 15:33
Empty

Nickolei Jensen var tilbage i aktion efter tre månderes fravær. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det er mere reglen end undtagelsen, at Skive fH byder på tætte hjemmekampe. Før lørdagens dyst mod AJAX København var fire af seks opgør blevet afgjort med to mål eller færre. Årets første af slagsen levede ikke op til statistikken på måltavlen, men det ændrede ikke på, at det var medrivende.

Kampen var henvist til KCL Skive Hal C, og med fyldte lægter i mere intime omgivelser end normalt fik stemningen et løft.

Gæsterne fra Ajax København startede som lyn og torden, og efter 10 minutter var københavnerne i front med 6-3. Skibonitterne havde svært ved at finde løsninger offensivt, og hjemmeholdet haltede hele tiden mindst et skridt efter på måltavlen. Ved stillingen 8-12 havde cheftræner Ole Bitsch set nok, og det betød alvorssnak i en timeout.

Skive fH fik sluttet godt af før pausen og med en scoring af tilbagevendte Nickolei Jensen samt en sidste-sekunds fuldtræffer af Daniel Guldsmed var forskellen blot to mål ved halvvejsmærket i AJAX-favør.

Efter pausen var det skibonitternes tur til at starte bedst, og der skulle blot bruges 55 sekunder, før der var skabt balance i regnskabet. AJAX ville dog gerne deltage i en slagudveksling, og det blev en stor del af anden halvleg så.

De to hold byttede scoringer, indtil kampen nåede det sidste kvarter, men så trådte hjemmeholdet i karakter.

Med 14 minutter tilbage fik Skive fH etableret sin første to-måls føring i kampen. Den var øget til fem med mindre end syv minutter tilbage på uret, og det lignede afgørelsen.

Gæsterne havde da heller ikke et comeback i sig, og til sidst endte det ciffermæssigt overbevisende med en Skive fH-sejr på 37-30, som dermed sætter sig på rækkens tredjeplads igen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland