Gå til hovedindhold
Sport

Stor nedtur: SIK sendt ud af pokalturneringen

04-09-2018 KL. 19:47
Empty

Skive IK er færdige i pokaltuneringen. Foto: René Schütze/Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Anden runde i pokalturneringen blev endestationen for Skive IK, der tirsdag aften blev sendt ud i mørket af Viby IF fra Danmarksserien. Kampen endte 2-1. Det er anden gang, klubben fra Aarhus-forstaden gør en ende på skibonitternes pokaldrømme. Det skete også i 2012.

Allerede efter 14 minutter kom SIK på hælene. Den nye mand i midterforsvaret, Sylvester Poulsen, kludrede i bolden, og så lå læderet få sekunder senere bag Anders Nørgaard i Skive-buret.

12 minutter senere kom SIK tilbage på ret kurs. Et langt indkast landede for fødderne af Emil Søgaard, der fik udlignet til 1-1.

Kort før pausen var den imidlertid gal igen. Jacob Vetter begik et straffespark, og det omsatte hjemmeholdet sikkert til scoring og pausestillingen 2-1.

Anden halvleg blev et langt angreb for skibonitterne mod Vibys mål, men de helt oplagt målchancer udeblev. Thomas Røll gjorde brug af sine tre udskiftninger, men hverken Mikkel Jespersen, Mathias Bersang eller Jeppe Mogensen kunne gøre den afgørende forskel.

Kort før tid fik kampens dommer problemer med anklen, og han måtte derfor i stedet for fløjten udstyres med et flag og en plads på sidelinjen som linjedommer.

Det spilstop var medvirkende til, at der blev lagt 10 minutters tillægstid til kampen. Det var dog heller ikke nok for Skive IK, som til syvende og sidst måtte indkassere det andet nederlag på blot fire dage.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland