Gå til hovedindhold
Erhverv

Stor omstrukturering: Lokal virksomhed fyrer 18 i Skive

28-11-2018 KL. 13:32
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

18 stillinger nedlægges på Deif i Skive.

Det oplyser Deif i forlængelse af en pressemeddelelse, som virksomheden onsdag har sendt ud.

Årsagen er en større omstruktering af virksomheden.

Ledelsen har besluttet at fusionere de hidtidige to divisioner - Power & Marine og Wind Power Technology - til én samlet virksomhed.

- Vi valgte for 9 år siden at udskille vindmøllestyringer i en separat division, så vi fokuseret kunne opbygge denne nye forretning i DEIF. Vi er nu kommet til det punkt, hvor produkterne er færdigudviklede, og Wind Power er i en fase, der gør det oplagt at udnytte synergien med den øvrige DEIF- forretning. Store globale kunder efterspørger i stigende grad integrerede løsninger, hvor det ikke længere er praktisk at holde områderne adskilt i divisioner.  Jeg er overbevist om at dette vil blive en gevinst for både kunder, medarbejdere og DEIF som helhed, oplyser administerende direktør Toke Foss fra Deif i pressemeddelelsen.

Håbet er at skabe en række synergier, så virksomheden fremover vil tilbyde integrerede løsninger, hvor både sol, vind, dieselmotorer og batterier kan indgå. Teknologisk kan virksomheden fremovers kombinere de styrker, som hver division har opbygget.

- Endelig får vi bedre mulighed for at integrere salgsarbejdet gennem vores 12 udenlandske datterselskaber, skriver Deif i pressemeddelelsen

Medarbejderne i de 18 berørte stillinger vil fratræde i den kommende tid. DEIF vil herefter beskæftige 350 medarbejdere i Danmark ud af globalt 575 medarbejdere i koncernen, oplyser virksomheden.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland