Gå til hovedindhold
Lokalt

Stor polemik om læbælte i Glattrup: Nu får træerne alligevel lov til at blive stående

19-10-2018 KL. 11:43
Empty

Det er denne række træer mellem Lokesvej og Frejasvej, der har fået sindene i kog i Glattrup. Nu ser det ud til, at træerne får lov til at blive stående. Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

En række træer, der udgør et læbælte mellem Lokesvej og Frejasvej i Skive-bydelen Glattrup får alligevel lov til at blive stående.

Det er i hvert fald seneste opdatering på en sag, der i den grad har fået sindene i kog i bydelen.

- Efter en uges tavshed blev jeg torsdag ringet op af formanden for Grundejerforeningen Glattrup Nord, Christian Paulsen, og han fortalte mig, at bestyrelsen ikke har planer om at fælde træerne. Det var helt nye toner fra Christian Paulsen, da han for en uge siden havde sagt til mig i telefonen, at alle træerne nok blev fældet, siger Jan Opstrup, der bor på Huginsvej.

Det hele begyndte med, at nogle borgere havde hørt, at bestyrelsen i Grundejerforeningen Glattrup Nord havde besluttet at fælde træerne i læbæltet, fordi en borger havde ytret ønske om at få fjernet eller beskåret et eller flere af træerne, der voksede ind i vedkommendes have.

Det var her, Jan Opstrup fik besked om, at alle træerne formentlig ville blive fældet, fordi der blandt andet var fare for, at træerne kunne vælte over i husene.

Den udtalelse fik flere borgere til at rette henvendelse til formand Christian Paulsen, men ingen kunne få et svar fra formanden, før han altså ringede til Jan Opstrup og havde ændret holdning.

- Christian Paulsen sagde, at bestyrelsen havde ændret mening på grund af al den debat, der havde været omkring det. Jeg synes, sagen er blevet håndteret helt forkert. Formanden kunne bare have svaret på, hvad der var planen med læbæltet i stedet for at være tavs. Når han er tavs, er det jo klart, at nogle borgere bliver bekymrede for, at træerne lige pludselig er blevet fældet, siger Jan Opstrup.

Formanden for Grundejerforeningen Glattrup Nord, Christian Paulsen, vil heller ikke sige noget om sagen til Skive Folkeblad.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland