Gå til hovedindhold
Erhverv

Storby-koncept kommer til Salling: Landsby får sin egen loppebutik

21-09-2018 KL. 10:37
Empty

Marianne Thorsson glæder sig til at få sine nye butik i Center Salling fyldt med lopper. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

42-årige Marianne Thorsson har allerede sendt de første varer ud af sin nye forretning i Center Salling i Durup. For en uges tid siden åbnede hun nemlig forretningen Thorssons Loppehylde, og der er både kommet en masse ind på reolerne, men der er også kommet en del ud igen.

Thorssons Loppehylde følger det koncept, som man også kender fra de større byer, hvor folk kan leje en hylde, en reol, en bøjlestand eller lignende og sætte deres brugte ting til salg til en pris, de selv bestemmer, og sådan en besluttede Marianne Thorsson sig til, at Durup også skulle have.

- Jeg stod der i min salon og kiggede over på det tomme lokale, og samtidig hører jeg jo alt muligt om, at der er for tomt i centret og at mange butikker i byen er lukket, og så tænkte jeg, at så kunne jeg lave sådan en butik og skabe lidt mere liv omkring mig, siger Marianne Thorsson, der i april overtog centrets frisørsalon fra den tidligere ejer Marianne Filtenborg, der i foråret havde en faldulykke, og derfor solgte sin salon.

Derfor overtog Marianne Thorsson salonen og omdøbte den til Salon Thorsson. Og det er altså fra den salon, hun nu kan kigge over til sin nye forretningssatsning.

- Det er bare en lille butik, men den er hyggelig. Der er 10 reoler og nogle tøjstativer, man kan leje, og der er allerede meget på hylderne. Jeg håber, det kan skabe noget liv, fordi folk lige skal ind og kigge, om der er kommet noget nyt på hylderne, forklarer hun.

Marianne Thorsson på i Hjerk, hvor hun flyttede til for et år siden fra Gilleleje i Nordsjælland. Hun har allerede en del erfaring som forretningsdrivende, for hun havde sin egen store frisørsalon i Helsingør i knap 15 år, og da hun rykkede teltpælene op og flyttede til Jylland, gik hun hurtigt på jagt efter et sted at starte op, og så dukkede muligheden for at overtage Marianne Filtenborgs salon op.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Erhverv

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland