Gå til hovedindhold
Lokalt

Stort kræmmermarked bliver gennemført trods nye restriktioner

18-09-2020 KL. 17:04
Empty

Arkivfoto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Der er godt nyt til dem, der hungrer efter at komme på kræmmermarked og gøre et godt køb.

Weekendens kræmmermarked i Virksund bliver nemlig afviklet, også selv om statsminister Mette Frederiksen fredag eftermiddag blandt andet sænkede forsamlingsforbuddet til 50 personer.

Det slår Hans Korsgaard fast. Han driver campingpladsen i Virksund og er medarrangør af kræmmermarkedet

- Efter pressemødet fredag eftermiddag kontaktede vi med det samme både politi og corona-hotline, og på baggrund af samtalerne med dem tør vi godt at gennemføre kræmmermarkedet, siger Hans Korsgaard.

Hans Korsgaard understreger dog, at der kan nå at komme en contra-melding fra politi og myndigheder. Og så er sagen en anden.

- Får vi direkte at vide, at vi ikke må gennemføre kræmmermarkedet, så gør vi selvfølgelig ikke det, men som det er lige nu, så er der ingen problemer i, at vi holder kræmmermarkedet under de forhold, vi har, lyder det fra Hans Korsgaard.

Plads godkendt til 420 personer

Selv om forsamlingsforbuddet nu lyder på maksimalt 50 personer over alt i landet, har Hans Korsgaard regnet godt på tingene, og han tør godt at lukke 100 gæster ind ad gangen, når kræmmermarkedet åbner lørdag formiddag.

- Campingpladsen er godkendt til at have maksimalt 420 personer under de her forhold, og det er med fastliggere og andre, der har tilknytning til campingpladsen. Og det betyder, at vi godt må have 100 gæster inde til kræmmermarkedet på samme tid. I caféen lukker vi dog maksimalt 50 ind ad gangen, lyder det.

Rent praktisk vil arrangørerne stå ved indgangen og tælle, hvem der kommer ind. Og det er en opgave, de gerne tager på sig for at kunne gennemføre markedet.

- Vi spørger, om de er gæster, eller om de bor på campingpladsen, og på den måde vil vi holde styr på, at der ikke bliver lukket flere end 100 gæster ind ad gangen. Vi ser det som en nødvendighed, og det tager vi med, fortæller Hans Korsgaard.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland