112

Stort politi-opbud: Mand set med skydevåben

Mandag aften var flere politipatruljer kaldt til Roslev. Klokken 21:07 ringede nogle bekymrede naboer til politiet. På Blommevænget gik en ung mand rundt på en matrikel med noget. der lignede et skydevåben.

Flere patruljer blev derfor sendt til stedet, men da de ankom, havde den unge mand forladt stedet. Politiet fik heldigvis et godt signalement fra naboerne, og derfor lykkedes det kort efter at spotte ham på scooter i Roslev.

Politiet fandt også frem til, hvem manden var. Der drejede sig om en 18-årig mand fra lokalområdet.

Politiet kontaktede hans familie, der kunne fortælle, at han ganske rigtigt var i besiddelse af noget, der ligende et skydevåben, men der var tale om en luftpistol.

Den unge mand på scooter ville dog ikke sådan lige lade sig fange, så politiet valgte til sidst at sætte betjente ved hans hjem. Og han kørte næsten direkte i armene på dem, og klokken 22:16 blev han anholdt.

Det lykkedes ikke for politiet at finde luftpistolen, men de fandt en strømpistol, så han blev sigtet for overtrædelse af våbenloven. De fandt også en kniv, så han blev også sigtet for overtrædelse af knivloven.

På scooterne fandt politiet 7,42 gram hash, tre joints og 2,01 gram amfetamin. Men politiet var ikke færdig med at finde ulovlige ting. På den 18-åriges værelse fandt politiet 549,43 gram hashkager, så manden blev også sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer.

Han blev efterfølgende kørt til Holstebro, hvorfra han blev løsladt tirsdag formiddag.

Foto: Martin Ballund