Gå til hovedindhold
Sport

Stortalent fra Roslev skriver under på lang kontrakt med FC Midtjylland

03-05-2019 KL. 11:17
Empty

Gustav Isaksen i førd med at tage trøjen af og fejre sin scoring til 2-1 mod Manchester United. Foto: Brian Laursen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

18-årige Gustav Isaksen fra Roslev er i høj kurs hos de danske fodboldmestre fra FC Midtjylland. Klubben har netop offentliggjort, at man har forlænget aftalen med talentet med fem år, og at han fra sommeren bliver en fast bestanddel af Superligatruppen.

- Jeg er glad og lettet, og det er en stor dag for mig og min familie, siger Gustav Isaksen, som var med Superligaholdet på vinterens træningslejr i Dubai, i en pressemeddelelse.

- Det var fedt, lærerigt og udfordrende. Det gik hurtigere, end jeg var vant til, og niveauet var meget højt, men heldigvis blev jeg taget godt imod, og spillere som Jakob Poulsen og Erik Sviatchenko var gode til at give noget fra sig til en ung spiller som mig, fortæller Gustav Isaksen, som blandt andet scorede to gange i Youth League-kvartfinalen mod Manchester United.

Sportschef Svend Graversen ser frem til det fortsatte arbejde med Gustav Isaksen, men der venter hårdt arbejde.

- Intet kommer af sig selv, så der venter hårdt arbejde, men når det er klaret, står vi med en unik spiller, siger Svend Graversen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

112

Brandårsag er umulig at opklare: »Selv jernrørene var smeltet« Brandårsag er umulig at opklare: »Selv jernrørene var smeltet«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland