Gå til hovedindhold
Lokalt

Stram Kurs har fundet sin kandidat i Vestjylland

16-05-2019 KL. 18:34
Empty

To gange inden for en uge har Rasmus Paludan demonstreret i Skive, og lørdag kom turen så til Viborg. Her lykkedes det - trods stort politiopbud - en af tilhørerne at komme så tæt på Rasmus Paludan, at vedkommende kunne slå ham med en sten i hånden. Arkivfoto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Stram Kurs kan nu melde fuld plade i alle storkredse, hvor der som minimum skal være én kandidat hvert sted, hvis partiet skal høste stemmer.

Vestjyllands Storkreds var sammen med Københavns Storkreds de to sidste, Stram Kurs manglede at få besat, men torsdag eftermiddag faldt det på plads.

Partiets kandidat i Vestjyllands Storkreds bliver 31-årige Dennis Kirkegaard fra Viborg.

- Dennis er en familiefar, der nu arbejder som logistikleder og tidligere har været både anlægsgartner og murer. I Stram Kurs vægter vi meget højt, at vi har kandidater med flere forskellige baggrunde rent fagligt, og derfor er jeg meget glad for, at vi har Dennis på plads, siger Rasmus Paludan.

Rasmus Paludan er også glad for, at kandidaten i Vestjyllands Storkreds bor i valgkredsen.

- Specielt i Jylland er det vigtigt, at kandidaterne bor tæt på der, hvor vælgerne kan stemme på dem. Det er ikke så vigtigt på Sjælland og i København, hvor folk bor tættere sammen, siger Rasmus Paludan.

Stram Kurs har nu i alt fundet 15 kandidater, og Rasmus Paludan selv stiller op i Sjællands Storkreds.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland