Gå til hovedindhold
Lokalt

Svipser kan koste dyrt: Vej med nylagt asfalt skal måske brydes op igen

16-08-2018 KL. 13:27
Empty

Foto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Da folk fra Skive Fjernvarme i juni så, at Skive Kommune var ved at lægge ny asfalt på Borgmester Woldhardt Madsens Allé i Skive, kontaktede man Skive Kommune og bad om et møde.

Sagen var og ér, at Skive Kommune i mere end et år har vidst, at Skive Fjernvarme er på vej til at lægge fjernvarme ind i området, og i den forbindelse formentlig også skal have rør ned under Borgmester Woldhardt Madsens Allé.

Kommunikations-bristen i Skive Kommune betyder, at den nye asfalt i løbet af et år eller to måske skal brydes op.

- Vi har haft et møde med Skive Kommune for at undgå, at sådan noget sker igen, oplyser Tage Meltofte, direktør for Skive Fjernvarme.

Jens Peder Hedevang (V) er politisk ansvarlig for fejlen.

- Hvem, der har skylden og aben, kan der snakkes meget om, men nu ser alle fremad og vil løse problemet på bedste måde, siger han.

Det kostede Skive Kommune 350.000 kroner at lægge asfalt på Borgmester Woldhardt Madsens Allé mellem Brårupvej og Egerisvej.

Det er usikkert, om Skive Fjernvarme får mulighed for at tilbyde fjernvarme i området, da HMN Naturgas har klaget over projektet, som Skive Byråd godkendte sidste år.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive

Kultur

Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande« Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande«

112

Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland