Gå til hovedindhold
Sport

Sygdommen er blevet kronisk

06-01-2018 KL. 16:32
Empty

Tobias Jørgensen var fremragende mod TMS, men topholdet kørte alligevel de to point sikkert i hus. Arkivfoto: Benjamin Christensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det er ikke alt, der er forandret, bare fordi et nyt år er begyndt.

Håndboldmæssigt er alt nemlig ved det gamle i Skive fH - og som det vil være følgerne af holdet bekendt, er det ikke en vending, der skal tages positivt.

Lørdag havde skibonitterne besøg af 1. divisions tophold fra TMS Ringsted, og her viste det sig igen, at den ualmindelig skidte tendens, som ødelagde hele 2017, er taget med ind over nytår og synes at have sat sig som en kronisk sygdom.

For igen - og hvor mange igen'er der egentlig skal på her, er to-cifret - smed skibonitterne alle egne muligheder væk ved at være fuldstændig blottet for mental tilstedeværelse i omkring 10 minutter af anden halvleg.

Det stod ellers 17-16 til Skive fem minutter efter pausen, men et kvarter inde i halvlegen var man kørt af banen og nede 19-24.

Mildest talt set før. Og det bliver stadig mere sørgeligt for hver gang.

Udfaldet var igen altafgørende. TMS vandt 30-25, og selv om de i FREJA Arena mere levede på modstandernes fejl end egne fortræffeligheder, så virker de solide nok til at tage den direkte oprykning til Ligaen, som SfH'erne ellers erklærede skulle være deres, inden sæsonen gik i gang.

Lyspunkterne var en rigtig fin angrebskamp af Tobias Jørgensen med 10 mål, samt comeback'et til stregspiller Rasmus Hansen, som var tør-is-kølig i sine afslutninger.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland