Gå til hovedindhold
Debat

Tak for indsatsen, kære kommuner

12-07-2019 KL. 12:41
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Kommunerne i Midt- og Vestjylland har endnu engang bevist, at de er nogle af landets mest erhvervsvenlige. I Dansk Byggeris årlige analyse ligger de alle i den mest erhvervsvenlige halvdel, og Holstebro, Skive, Struer, Viborg og Herning er endda blandt de 15 bedste i hele Danmark.

Der er god grund til at glæde sig over og være stolt af, at vores midt- og vestjyske kommuner yder en hurtig, effektiv og imødekommende service over for vores lokale virksomheder. Det er med til at gøre hverdagen nemmere for store såvel som og små virksomheder, og det er vigtigt i Produktionsdanmark, som vores del af landet også bliver kaldt.

Jeg håber, at kommunerne forsat vil arbejde for at blive endnu mere erhvervsvenlige. Det vil være med til at skabe vækst og arbejdspladser i lokalområdet, og måske kan det endda også betyde, at kommunerne kravler endnu længere op ad Dansk Byggeris rangliste over erhvervsvenlige kommuner. Hvem ved, måske kan en af vores kommuner kravle helt op på førstepladsen. De midt- og vestjyske kommuner har i hvert fald potentialet til i 2020 at blive Danmarksmester i erhvervsvenlighed.

Tak for indsatsen og forsat god arbejdslyst.

Niels Hansen,

formand for

Dansk Byggeri

Midt- og Vestjylland,

H.C. Ørsteds Vej 16A

7800 Skive

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland