Gå til hovedindhold
Debat

Tak for tilliden

11-06-2019 KL. 13:15
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Efter fire ugers hektisk valgkamp oprandt folkestyrets festdag, Grundlovsdag, hvor det var vælgernes tur til at tale.

I alt 6963 vælgere satte deres kryds ud for mit navn. Heraf mere en 200 i Skive/Salling. Sammen med min andel af listestemmerne i Vestjyllands Storkreds fik jeg i alt 9752 stemmer, hvilket giver mig det fjerde mandat ud af Venstres fem mandater i Midt- og Vestjylland. Og dermed genvalg til folketinget. Stor tak til de mange vælgere, der har vist mig deres tillid. Jeg vil arbejde hårdt for at vise mig værdig til denne tillid ved at være en aktiv, resultatorienteret og nærværende folketingsmand i de kommende år.

Jeg er også dybt taknemlig for de mere end 150 frivillige hjælpere, der har kæmpet side om side med mig i valgkampen med plakater, bannere, gadeaktioner, lokale feltbesøg, og valgevents. Jeres indsats, engagement og begejstring har været afgørende for det gode resultat.

Også stor tak til de rigtig mange, der med frivillige valgbidrag støttede min kampagne. Nu ser jeg frem til at komme i arbejdstøjet på Christiansborg og kæmpe for de mærkesager og mål, jeg har meldt ud i valgkampen. Og jeg ser frem til et konstruktivt samarbejde med andre partier om at skaffe gode resultater til gavn for befolkningen. Hvor der er vilje, er der vej!

Med venlig hilsen

Kristian Pihl Lorentzen,

MF,

transportordfører

for Venstre,

Hermelinvej 4,

8643 Ans

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland